Pàgines

dissabte, 16 de març del 2013

Assemblea General de l'ANC a Girona

Aquest matí ha tingut lloc la segona Assemblea General de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), al Pavelló de Fontajau de Girona.



Només ha passat un any des que l'ANC es va constituir i ja s'han donat moltes passes dins el procés històric català; segurament el més espectacular va ser la Marxa per la Independència que va resseguir nombroses poblacions de Catalunya fins a culminar a Barcelona amb la grandiosa manifestació de l'11 de setembre de 2012, amb més de milió i mig de persones.


Avui els socis de l'ANC reunits a Girona han aprovat el nou full de ruta. Un dels punts més rellevants d'aquest full de ruta és que la consulta sobre la independència de Catalunya s'hauria de fer abans del 31 de maig de 2014.

En concret, el punt en qüestió diu el següent: "L'ANC farà tot el necessari per tal que el procés de secessió sigui el més ràpid possible. En aquest sentit, es farà un seguiment exhaustiu dels compromisos i tempos establerts en el pacte actual entre la primera i la segona força parlamentària o qualsevol altre pacte hipotètic que pugui incloure altres forces. Amb l'esperit manifestat de màxima celeritat, caldria haver materialitzat la consulta abans del 31 de maig de 2014".



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada