dissabte, 11 de gener de 2014

Primera recollida massiva de signatures a Signa un vot per la independència

Aquest cap de setmana l'Assemblea Nacional Catalana organita la primera recollida massiva de signatures, dins la campanya "Signa un vot per la independència".

Per tot Catalunya, més de 3000 apoderats de l'ANC tenen cura de recollir vots.

L'ANC exerceix un dret fonamental dels ciutadans anomenat "Dret de petició". L'adreça al Parlament de Catalunya per demanar-li que es faci la consulta com més aviat millor i, en cas que el Govern espanyol impedeixi el dret a votar als catalans, que el Parlament, com a representant legítim dels catalans, declari la independència unilateralment.


Al migdia d'avui dissabte, quan ja havien tancat els punts de recollida de vots per anar a dinar, he fet aquesta fotografia del temple romà de Vic amb la pancarta anunciant la campanya "Signa un vot per la independència" al seu exterior.

És curiosa la imatge d'un edifici històric del segle I dC fent de seu d'un acte cívic dins l'apassionant moment de construcció històrica que s'està duent a terme a Catalunya.


Després de dinar, els apoderats de l'ANC encara no havien tingut temps de preparar els punts de recollida de vots pel torn de la tarda, que ja hi havia ciutadans amb ganes de votar.


Aquestes imatges són d'un altre punt de votació a Vic, la casa Comella.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada