divendres, 15 de maig de 2015

Aplec independentista a Vic

El dia 18 d'abril de 2015 totes les Territorials de l'ANC a la comarca d'Osona van organitzar una gran festa, l'Aplec independentista.

Catalunya està en un d'aquells moments claus de la història. El 27 de setembre de 2015 està previst elegir un nou Parlament que, si té la majoria suficient de diputats, tindrà el mandat democràtic d'iniciar el procés de declaració i posterior proclamació d'independència.

Però abans, arriben unes eleccions municipals, les del 24 de maig. És important que una majoria de regidors sorgits d'aquestes eleccions donin suport al Parlament de Catalunya en aquest procés.

És per això que l'ANC ha creat un document de compromís per tal que els diversos partits i coalicions que es presenten a aquests eleccions el puguin signar, sempre que ho considerin oportú.

Les Territorials de l'ANC a tots els pobles de Catalunya han fet la feina de contactar amb els diversos partits i coalicions dels seus respectius municipis per tal de proposar-los que signin aquest document de compromís amb la independència de Catalunya.

Aquesta feina també l'han feta les diverses Territorials de l'ANC a la comarca d'Osona. I, en la festa de l'Aplec independentista es va voler visualitzar l'esforç de totes aquestes Territorials i la implicació i compromís dels diversos partits i coalicions.

Us poso l'enllaç a un resum de l'Aplec indepedentista de les Territorials de la comarca d'Osona, que es va fer a Vic el dia 18 d'abril de 2015.


https://www.youtube.com/watch?v=eXctPTkE2Ok&feature=em-upload_owner&app=desktop

I un fragment de la intervenció del Gabriel Rufián:

https://drive.google.com/file/d/0B0aShDDUKFLYa3Q3MnZiUFYzSk0/view?usp=sharing

https://www.youtube.com/watch?v=ErRXnFJGlCw&app=desktopCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada